VERZENDEN & RETOURNEREN

Levertijd & Verzendkosten
Heb je een bestelling geplaatst boven de €75,- dan versturen wij deze gratis! Voor een bestelling onder de €75,- zullen verzendkosten in rekening worden gebracht. De verzendkosten voor Nederland bedragen €5.95 per pakket. Verzendkosten voor Duitsland en België zijn €7.95 en gratis voor een bestelling boven €100.-.

Puur EL streeft ernaar het pakket zo snel mogelijk te versturen, op werkdagen zal het pakket binnen 24 uur worden aangeboden aan de pakketservice. Mocht het bestelde product een langere levertijd hebben, ontvang je van ons hierover bericht.

Gratis Bezorgen

Woon je in de straal van 5 km rond Borne, dan bezorgen wij jouw bestelling persoonlijk aan huis. Woon je in: Borne, Zenderen, Deurningen, Hengelo, Almelo, Bornebroek, Hertme of Delden dan is bezorgen voor jou gratis. Kies bij de verzendoptie voor de optie '' Gratis bezorgen binnen de regio " en dan nemen wij contact op wanneer het pakket bezorgd kan worden. Het streven is bezorgen binnen 2 werkdagen.

Gratis afhalen
Liever afhalen in Borne (OV), dat kan! Vink dan bij verzendoptie afhalen aan en geef in het opmerkingen veld aan wanneer je het pakket zou willen afhalen, in de meeste gevallen kan dit nog dezelfde dag! Heb je er spoed bij, geef het dan gerust even aan in het opmerkingen veld of bel vooraf even 06-43 78 21 43 (op kantoordagen bereikbaar van 09.00- tot 17.00)  Je ontvangt een bevestiging per mail wanneer het pakket afgehaald kan worden.

Retourneren / Herroepingsrecht
Een product retourneren? Dat is geen probleem, u heeft het recht uw aankoop binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontvangst zonder reden te annuleren. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk binnen 14 dagen na het retourmelden, in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@puurel.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Enkel de kosten van een retourzending zijn voor uw eigen rekening!

Wij verzoeken u de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te controleren. Mochten de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, dan dient u ons hiervan binnen 3 dagen na ontvangst per mail van op de hoogte te brengen

 

© 2022 - 2023 Puur El Interieur & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel