Personal Styling Plan

Wil jij je woning of een andere ruimte vernieuwen met frisse accessoires en lukt het niet de juiste stijl te bepalen of er een mooi geheel van te maken. Heb je keuzestress of wil je gewoon graag wat hulp bij het maken van de juiste keuzes. Met mijn ervaring ben ik op de hoogte van de laatste trends op interieurgebied, weet ik precies de juiste kleuren en stijl te vertalen naar de juiste accessoires om elke ruimte tot leven te brengen. 

Hoe het werkt?

Er zijn verschillende mogelijkheden, vooraf hebben we contact, dit kan op locatie of via de mail/telefoon. We bespreken de woonwensen groot of klein, op basis hiervan maak ik een persoonlijke offerte. 

Vooraf bespreken wij jouw wensen en maak ik een moodboard om jouw eigen stijl te bepalen. Ik ga op inkoop en maak een passend geheel van diverse woonaccessoires, lampen en of klein meubelen. Hierna kom ik het bij jou inrichten, dit kan voor elke ruimte in huis, tuin en zelfs op kantoor.
Dus geen tijd of inspiratie? neem dan snel contact met mij op, dan bespreken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Mogelijkheden

Heb je een andere interieurvraag, er is veel mogelijk ik denk graag mee, neem vrijblijvend contact op dan bespreken we samen de mogelijkheden. 

Prijzen
Op basis van offerte

Wat de interieurwens ook is,
ik sta klaar om te helpen jouw droominterieur te realiseren.
Met persoonlijke aandacht en op maat gemaakte pakketten. 
Vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan
en wie weet ontmoeten wij elkaar snel! 

 

© 2022 - 2024 Puur El Interieur & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel