Kleuradvies

Investering vanaf €99,-.
Investering voor ruimtes tot 45m² , vanaf 45m² of meerdere ruimtes, op basis van aanvraag.

Door te investeren in een kleuradvies maak jij een weloverwogen keuze voor de juiste sfeer en kleurcombinatie die past bij jouw woonwens en hierbij houden we rekening met de stand van de woning, lichtinval en het gebruiksgemak van de ruimte. Zo voorkom je keuzestress, extra kosten (verkeerde verf, schilder etc.)

Mijn werkwijze:

Graag kom ik bij jou op locatie *. Hiervoor hebben wij telefonisch contact om alvast jullie wensen te bespreken, ik kom graag goed voorbereid bij jou op bezoek.
Tijdens mijn bezoek gaan we met kleurstalen en eventueel behangstalen door de woning om de juiste kleuren en lichtinval te bepalen, dit bezoek is gemiddeld 1 uur. Na afloop ontvang je een uitgewerkt kleuradvies met kleurnummers en gewenst behangnummers per mail. De uitwerking is gedetailleerd waardoor jij precies weet welke muren welke kleur moeten krijgen, super handig voor jezelf of voor de schilder.
Een kleuradvies is voor één ruimte tot max 45 m², heb je meerdere ruimtes waarvoor je mijn kleuradvies wenst, ik maak graag een passende offerte.

Het Kleuradvies is aan te vullen met stalen.
*Vanaf 20km vanaf Borne worden km en reistijd in rekening gebracht.

Zou je graag meer advies willen dan alleen een kleuradvies, neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat de interieurwens ook is,
ik sta klaar om te helpen jouw droominterieur te realiseren.
Met persoonlijke aandacht en op maat gemaakte pakketten. 
Vraag vrijblijvend een gesprek aan
en wie weet ontmoeten wij elkaar snel! 

 

© 2022 - 2024 Puur El Interieur & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel