Interieuradvies & Styling     

Welkom bij Puur El Interieur en Lifestyle! Ik ben Elisabeth, de trotse eigenaresse van dit interieurbedrijf. Als gedreven interieurstyliste heb ik één missie: mensen helpen bij het realiseren van hun droomhuis!

Ben jij toe aan een fris nieuw interieur? Staat er een bouw- of verbouwproject op de planning? Vind je het lastig om jouw smaak om te zetten naar een tastbaar plan? Ik sta klaar om je te begeleiden naar een interieur dat perfect bij jou past. Samen zorgen we voor een ontwerp waarin de ruimte optimaal benut wordt en waar kleuren en materialen naadloos samenvloeien tot een harmonieus geheel.

Mijn Doel
Mijn doel is simpel, van jouw huis een plek maken waar je trots op bent en waar je je helemaal thuis voelt. Door mijn expertise te combineren met jouw visie, creëren we een interieur dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt en aansluit bij jouw levensstijl. Laten we samenkomen om de interieurwensen te bespreken, ik help je bij het kiezen van de juiste kleuren, materialen en meubels die perfect passen bij jouw smaak.


Maar daar stopt het niet. Ook voor het afstylen van je woning, kantoor of bedrijfsruimte ben je bij mij aan het juiste adres. Of het nu gaat om een persoonlijk stylingsplan of een gezellige shopsessie op afspraak bij mij in de studio, ik geef advies over kleuren, behang, verlichting, accessoires en andere details die het verschil maken in het interieur. Op mijn website vind je verschillende standaard pakketten die ik aanbied. Maar begrijpelijk is dat elk interieur uniek is en een standaard pakket niet altijd voldoet. Geen zorgen, ik denk graag met je mee en bekijk de mogelijkheden voor een op maat gemaakt plan. Om te kunnen bepalen wat ik voor jullie kan betekenen kom ik graag eerst langs om jullie woon en interieurwensen te bespreken.


 Indelingsplan 

Kleuradvies

Interieur advies aan huis

3D Visualisatie

Personal Styling 


De prijzen op de website benoemd zijn vanaf prijzen. Iedere woning of ruimte is anders, vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op en ontvang een prijsindicatie en tijdsindicatie voor de ruimte/ruimtes waarvoor ik mag adviseren.
* Tarieven
Reiskosten €0.75 per km (berekend vanaf 20km buiten Borne excl. reistijd​​​​
Uurtarief €69.- per uur.

Wat de interieurwens ook is,
ik sta klaar om te helpen jouw droominterieur te realiseren.
Met persoonlijke aandacht en op maat gemaakte pakketten. 

Vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan
en wie weet ontmoeten wij elkaar snel! 

Elisabeth 
 

Contact:
Puur EL Interieur & Lifestyle

Email: 
info@puurel.nl
Tel: 06-43 78 21 43

 

 

Interieuradvies in Twente

© 2022 - 2024 Puur El Interieur & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel