Interieuradvies                                      

Wat leuk dat je hier bent, ik ben Elisabeth, eigenaresse van Puur El Interieur en Lifestyle. Een gepassioneerd interieurstyliste met een missie om mensen te helpen hun droomhuis te realiseren!

Nieuw interieur

Ben jij toe aan een nieuw interieur of sta je op het punt nieuw te bouwen of te verbouwen? Lukt het niet je smaak te vertalen naar een concreet plan? Wil jij een interieur waarin de ruimte goed benut is, een kloppend ontwerp waarin kleuren en maten goed verwerkt zijn in een compleet plan? Dan helpt ik graag om dit te realiseren met een interieuradvies op maat.

Mijn Doel

Mijn doel is om van jouw huis een plek te maken waar jij trots op bent en je thuis voelt. Met mijn expertise en jouw visie, zullen we samen een interieur creëren wat jouw persoonlijkheid weerspiegelt en dat past bij jouw levensstijl. Ik kom graag bij je langs om de interieurwensen te bespreken. Samen gaan we op zoek naar de juiste kleuren, materialen en meubels die passen bij jouw smaak en leefstijl. Daarnaast kunt je bij mij terecht voor het afstylen van je woning, dit kan met een Persoonlijk stijlingplan, of je komt gezellig woonshoppen op afspraak.. Ik geef tips en advies over verlichting, accessoires en andere details die het interieur helemaal af maken.


Mogelijkheden

Op de website zijn een aantal standaard pakketten te vinden die ik aanbied. Er is zijn veel verschillende woonwensen en vragen daarom kan het zijn dat een pakket niet volledig passend is. Ik denk graag mee en kijk naar de mogelijkheden voor een passend plan.

Indelingsplan 

Kleuradvies

Interieur advies aan huis

3D Visualisatie

Personal Styling 

Nieuwschierig geworden en wil je graag met mij samenwerken?

Om te kunnen bepalen wat ik voor jullie kan betekenen kom ik graag eerst langs om jullie woon en interieurwensen te bespreken. De prijzen op de website benoemd zijn vanafprijzen, inclusief BTW. Iedere woning of ruimte is anders, vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op en ontvang een prijsindicatie en tijdsindicatie voor de ruimte/ruimtes waarvoor ik mag adviseren.

* Tarieven

  • Reiskosten €0.50 per km (berekend vanaf 20km buiten Borne)
  • Uurtarief €65.- per uur.
  • De genoemde prijzen zijn incl.btw

Wat de interieurwens ook is,
ik sta klaar om te helpen jouw droominterieur te realiseren.
Met persoonlijke aandacht en op maat gemaakte pakketten. 
Vraag vrijblijvend een eerste gesprek aan
en wie weet ontmoeten wij elkaar snel! 

Elisabeth 

 

Contact:
Puur EL Interieur & Lifestyle

Email: 
info@puurel.nl
Tel: 06-43 78 21 43

 

 

Interieuradvies in Twente

© 2022 - 2023 Puur El Interieur & Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel